Snel en makkelijk een gastouder vinden bij u in de buurt!

Voor ouders

Gastouderzoeken.nl rekent geen inschrijfkosten; u kunt geheel vrijblijvend op zoek gaan naar een geschikte gastouder of gastouder aan huis. 

Alle gastouders die zijn ingeschreven bij gastouderzoeken.nl  beschikken over de juiste diploma’s, een geldig Kinder-EHBO certificaat én een verklaring omtrent gedrag.

Ook huisgenoten van de gastouder boven 18 jaar beschikken over een verklaring omtrent gedrag. Daarnaast voldoet de woning van de gastouder aan alle eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne.

De gastouders zijn geregistreerd in het LRKP. Dit betekent dat je recht hebt op kinderopvangtoeslag. 

Klik op de button: ‘Zoeken

Vul uw gegevens en wensen in en klik op ’Vind’ 

Als er een geschikte gastouder is gevonden kunt u een afspraak maken voor een kennismaking. Hierbij is onze consulent aanwezig zodat zij uitgebreide informatie kan geven over de kwaliteit van de opvang en de kinderopvangtoeslag. Indien er niet direct een gastouder zichtbaar wordt ga dan naar de button 'geen gastouder gevonden'. Laat hier uw gegevens achter dan gaan wij voor u op zoek naar de juiste gastouder.

 

Voor gastouders

Gastouderzoeken.nl rekent geen inschrijfkosten; u kunt geheel vrijblijvend uw profiel plaatsen zodat ouders u kunnen vinden. 

Bent u een geregistreerde gastouder of zoekt u een gezin waar u aan huis kunt opvangen? Dan kunt u klikken op de button ‘Aanmelden’ 

U maakt uw persoonlijke profiel aan en wordt vanaf dan voorgesteld aan ouders.

Als een ouder met u wil kennismaken dan is hierbij onze consulent aanwezig om u verder te informeren over de werkwijze. 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Deze is elke werkdag te bereiken van 9.00 uur -17.00 uur op nummer 0345-548247.

Mailen kan natuurlijk ook! Het e-mailadres is: info@gastouderzoeken.nl